Skip to main content
Diskoteka Party by Zafiu la Zaga Zaga

Diskoteka Party | 20 iulie 2024

| ,

Generația cu cheia la gât și-a găsit în sfârșit locul potrivit pentru distracție. Locul, oamenii și muzica perfecte pentru o petrecere ca în adolescență.

După succesul Diskoteka Party de la Iași, București și Timișoara, George Zafiu de la Europa FM vă invită să ducem împreună discoteca anilor ’90 la un alt nivel. Zaga Zaga e locul potrivit pentru un party unde să nu ne deranjeze nimeni, nici măcar părinții. Începem seara la ora 20:00 și vedem răsăritul împreună.

Ia-ți iubita, colegii de liceu și prietenii de acum 30 de ani și hai cu noi la Zaga Zaga. Noi îi luăm pe Mandu, DJ Little și pe FUN FACTORY și vă așteptăm cu berea și cockteilurile la rece. Am zis Fun Factory, nu casetele cu Fun Factory, asta înseamnă că pe 20 iulie 2024, una din trupele tale favorite face drumul până la 20 de km de Focșani ca să îți cânte ție I Wanna Be With You sau Celebration.


Bilete

Biletele se achiziționează online, de pe site-ul entertix.ro


Pachet cazare & acces Diskoteka Party by George Zafiu

Dacă doriți să petreceți mai multe zile în satul de vacanță Zaga Zaga și să vă bucurați de cazarea și facilitățile oferite, avem un pachet speciala pentru acea perioadă (cu mic dejun SAU mic dejun și prânz), care include și accesul la întregul eveniment Diskoteka Party.

Pentru disponibilitate, tarife și rezervări, vă invităm să accesați platforma noastră de rezervări.


Vă așteptăm cu drag!Afis DISKOTEKA PARTY Zaga Zaga 2024