Skip to main content
Concert TAXI la Zaga Zaga - 2024

Concert TAXI | 5 iulie 2024

| ,

Open-Air Music Nights by Zaga Zaga

Vineri, 5 iulie 2024, trupa Taxi revine în satul de vacanță Zaga Zaga. Una dintre cele mai iubite trupe pop rock din România, Taxi s-a reinventat permanent, oferind nu simple concerte, ci adevărate spectacole. Seara va începe la ora 19:30, iar concertul se va desfășura în aer liber, în zona „Vama” (La Camioane) din cadrul Zaga Zaga Sat.


Trupa Taxi vine cu hituri care au bucurat generații, dar și cu piese noi, toate asezonate cu o doză de umor în stilul bine-cunoscut al lui Dan Teodorescu.

Prin cântecele pe care le creează, Dan Teodorescu își exprimă crezurile, emoțiile și varietatea preocupărilor: de la mesaje sociale („Criogenia salvează România”, „Aici sunt banii dumneavoastră”, „Oamenii politici”, „Ca ei”), până la balade cântate de generații întregi („Jumătatea mea”, „Mi-e dor şi doare”, „Stelele care cad”, „Cele două cuvinte” „Supradoză de dor”, „Inima mea de 16 ani”), trecând prin zona inerentelor probleme de cuplu („Karma, zenu’ și feng shuiu’”, „O să-mi las burtă pentru tine”, „Non-stop”).

Un concert Taxi este o călătorie printre cântece mai noi sau mai vechi, printre povești și întrebări despre viață, iubire și alte lucruri care ne dor. Fie că e vorba despre viața socială și politică, fie că e vorba despre dragoste, abordarea Taxi este întotdeauna originală, umorul și ironia devenind marca trupei.


Bilete

Biletele se achiziționează în avans exclusiv online: https://bilete.zagazaga.ro

  • 60 lei – PRESALE (tarif valabil online până duminică, 9 iunie)
  • 80 lei – Acces general (tarif valabil online în perioada 10 iunie – 5 iulie)
  • 100 lei – în ziua evenimentului, la intrare
    *Copiii sub 10 ani au accesul gratuit.
    **Oaspeții cazați în satul de vacanță Zaga Zaga (în perioada concertului), au accesul inclus. Mai multe detalii veți primi la Recepție, în momentul check-in-ului.

Vă așteptăm cu mare drag!

*****

OPEN-AIR MUSIC NIGHTS by Zaga Zaga – o serie de concerte live, ce se desfășoară în aer liber, în cadrul Zaga Zaga Sat.

Afis Concert Taxi 2024