Skip to main content
Sezon 2024

REGULAMENT
AVENTURA PARC

 • Dragi aventurieri,

  Ne dorim să petreceți momente frumoase și să fiți în siguranță în satul de vacanță Zaga Zagade aceea vă invităm să citiți, să înțelegeți și să vă însușiți regulile de mai jos înainte de a parcurge traseele Aventura Parc:

  1. Parcurgerea traseelor, respectiv implicarea în cadrul activităților Aventura Parc la Zaga Zaga se face pe proprie răspundere, citind și înțelegând prezentul regulament.
  2. În cazul minorilor, consimțământul este exprimat de către părinţi sau de persoanele care îi însoţesc.
  3. Echipamentul trebuie utilizat doar în felul indicat de către instructor.
  4. Echipamentul se închiriază pentru 120 minute şi nu este transmisibil, echiparea se face o singură dată, excepție făcând situația când se merge la WC.
  5. Prezenţa participanţilor la instructajul efectuat de către instructori privind utilizarea echipamentului de siguranţă este obligatorie.
  6. Carabiniera de securitate ZAZA2 Coudou Pro (nedetașabilă) este obligatoriu să fie introdusă pe cablul de asigurare (linia vieții) la intrarea pe traseu, iar carabiniera Vertigo (detașabilă) trebuie să fie în permanență atașată de cablul de asigurare (linia vieții).
  7. Este obligatorie respectarea graficului de pe bilet privind traseele pe care le puteți străbate în funcţie de înalțime.
  8. Utilizarea căştii de protecţie este obligatorie în incinta Aventura Parc din cadrul Zaga Zaga pe toată durata șederii.
  9. Greutatea maxim admisă pentru participanții pe traseele de aventură este de 100 kg.
  10. Vă rugăm să nu supraîncărcaţi jocurile. Câte o singură persoană pe joc, iar pe platforme maximum 3 persoane.
  11. Direcțiunea își rezervă dreptul de a exclude din incinta Aventura Parc – Zaga Zaga (fără rambursarea banilor) orice persoană care nu respectă regulile de securitate.
  12. Daca aveți nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să vă adresați personalului Zaga Zaga – Aventura Parc STAFF.
  13. Persoanele sub influența alcoolului sau a drogurilor nu sunt admise în incinta Zaga Zaga – Aventura Parc.
  14. Distrugerea echipamentului pus la dispoziţie din cauza nerespectării instrucţiunilor de folosire va atrage după sine plata acestuia de către persoana vinovată.
  15. Accesul în incinta Aventura Parc de la Zaga Zaga reprezintă aderarea și totodată supunerea la prezentul regulament Zaga Zaga – Aventura Parc.

  Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag!