Skip to main content
Concert DELIA - Zaga Zaga Sat

Concert DELIA | 26 iulie 2024

| ,

Vineri, 26 iulie 2024, vă invităm la un show live vibrant, plin de culoare și emoție, susținut de DELIA. Artista vine pentru prima dată la Zaga Zaga.

Seara va începe de la ora 18:30, iar concertul se va desfășura în aer liber, în zona „Vama” (La Camioane) din cadrul satului nostru de vacanță. Accesul în zona evenimentului se va face începând cu ora 17:00.


Despre artist

Delia Matache este o figură emblematică a muzicii românești, un artist complet, care oferă show-uri uimitoare. Mereu cu un pas înaintea tendințelor, Delia a avut o evoluție incredibilă. Este o prezență constantă în topurile radio și autoarea unora dintre cele mai de succes piese de pe piață, cum ar fi „Da, mamă!” și „Nu e vina mea”. Artista știe cu adevărat cum să atingă fiecare colțișor al sufletului cu versurile sale romantice („Gura ta”) și, în același timp, știe când să aducă în prim-plan vibe-ul unei femei puternice („Rămâi cu mă-ta”). Cameleonică și inspirantă, Delia este recunoscută pentru spectacolele ei remarcabile, pentru atitudinea cool și stilul uimitor, provocându-se mereu să creeze ceva mai mult.

Fie că este o romantică incurabilă, un suflet rebel sau o femeie puternică, Delia continuă să surprindă prin tot ceea ce face, de la piesele pe care le compune, la show-urile sale unice și aparițiile uimitoare. Mulți ani de studiu și muncă intensă au făcut din Delia muzicianul care este astăzi: scriindu-și propria muzică, cântând la flaut, realizându-și propriile spectacole, transformând fiecare apariție publică într-un moment de neuitat. Experiența ei muzicală datează de la începutul anilor 2000, când făcea parte din trupa N&D și lansa piese pe care fiecare român le știe pe de rost.


Bilete

Biletele se achiziționează în avans exclusiv online: https://bilete.zagazaga.ro

  • 90 lei – Acces general PRESALE (tarif valabil online până duminică, 30 iunie)
  • 110 lei – Acces general (tarif valabil online în perioada 1 iulie – 26 iulie)
  • 130 lei – în ziua evenimentului, la intrare
    *Copiii sub 10 ani au accesul gratuit.
    **Oaspeții cazați în satul de vacanță Zaga Zaga (în perioada concertului), au accesul inclus. Mai multe detalii veți primi la Recepție, în momentul check-in-ului.

Vă așteptăm cu mare drag!

*****

OPEN-AIR MUSIC NIGHTS by Zaga Zaga – o serie de concerte live, ce se desfășoară în aer liber, în cadrul Zaga Zaga Sat.

240726 Afis Delia 2