Skip to main content
Concert Mircea Baniciu & Band - Zaga Zaga

Concert Mircea Baniciu | 26 iunie 2021

| ,

Open-Air Music Nights by Zaga Zaga

Sâmbătă, 26 iunie 2021, vă invităm să petrecem împreună o seară minunată în compania lui Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici și Teo Boar.

Concertul va începe la ora 20:00 și se va desfășura în aer liber, în zona „Vama” (La Camioane) din cadrul Zaga Zaga Sat.

Bilete

Biletele se achiziționează exclusiv online: https://bit.ly/mircea-baniciu-2021

  • 30 lei – Acces general (PRESALE)
  • 40 lei – în săptămâna evenimentului
    *Copiii cu vârsta de până în 10 ani au accesul gratuit.
    *Locurile sunt limitate.

Prin participarea la acest eveniment, sunteți informat și acceptați să respectați normele și reglementările impuse de Hotărârea nr. 32/2021 privind propunerea adoptării unor măsuri de relaxare în contextul evoluției pandemiei de COVID-19 și completarea Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 28/2021. Aceasta poate fi consultată AICI.

Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm de o seară cu muzică bună!


Despre artiști

Mircea Baniciu împreună cu Vlady Cnejevici și Teo Boar (membri ai trupelor: Pasărea Colibri, Mircea Baniciu & Band, Pacifica și Mircea Rusu Band) formează trupa Mircea Baniciu & Band. În această formulă interpretează cele mai de succes cântece cum ar fi: Andrii Popa, Eșarfă în dar, Tristeți provinciale, Vara la țară, Înțelegere, Vremuri, Cântecul Ceasornicarului și multe altele!

Mircea Baniciu (n. 31 iulie 1949, Timișoara) este un cântăreț și chitarist român. S-a remarcat în muzica românească la începutul anilor ’70 când a devenit solist vocal al formației rock Phoenix. După fuga colegilor săi din țară, în 1977, începe o carieră solo, timp în care scoate pe piață un EP și 4 albume. În 1992 a fondat trupa Pasărea Colibri, alături de Florian Pittiș, Mircea Vintilă și Vlady Cnejevici, cu care a cântat zece ani, răstimp în care au apărut pe piață 5 albume și un DVD. În 2002 revine în trupa Phoenix cu ocazia concertului aniversar Phoenix 40 de ani. În toamna anului 2007 părăsește din nou Phoenix pentru a-și continua cariera solo împreună cu Vlady Cnejevici și Teo Boar.

*****

OPEN-AIR MUSIC NIGHTS by Zaga Zaga – o serie de concerte live, ce se desfășoară în aer liber, în zona „Vama” (La Camioane) din cadrul Zaga Zaga Sat.

Afis concert Mircea Baniciu & Band - Zaga Zaga