Skip to main content
Concert Directia 5 - Zaga Zaga

Concert Direcția 5 | 19 iunie 2021

| ,

Open-Air Music Nights by Zaga Zaga

Sâmbătă, 19 iunie 2021, vă invităm să ne bucurăm împreună de un concert special susținut de Direcția 5. Evenimentul va începe la ora 20:00 și se va desfășura în aer liber, în zona „Vama” (La Camioane) din cadrul Zaga Zaga Sat.

Direcția 5 e o formație extrem de iubită și apreciată, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Pentru seara petrecută împreună, aceștia ne pregătesc mai multe momente artistice puse în diferite interpretări: rock alternaiv, baladă rock, rock electronic, pop-rock și instrumental.


Bilete

Biletele se achiziționează exclusiv online: https://bit.ly/directia-5-2021

  • 35 lei – acces general (PRESALE)
  • 50 lei – în săptămâna evenimentului
    *Copiii cu vârsta de până în 10 ani au accesul gratuit.
    *Locurile sunt limitate.

Prin participarea la acest eveniment, sunteți informat și acceptați să respectați normele și reglementările impuse de Hotărârea nr. 32/2021 privind propunerea adoptării unor măsuri de relaxare în contextul evoluției pandemiei de COVID-19 și completarea Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 28/2021. Aceasta poate fi consultată AICI.

Vă așteptăm cu drag!

*****

OPEN-AIR MUSIC NIGHTS by Zaga Zaga – o serie de concerte live, ce se desfășoară în aer liber, în zona „Vama” (La Camioane) din cadrul Zaga Zaga Sat.

Afis Open Air Music Nights Directia5 19 iunie 2021