Skip to main content
Concert Proconsul la Zaga Zaga

Concert Proconsul | 3 iulie 2021

| ,

Open-Air Music Nights by Zaga Zaga

Sâmbătă, 3 iulie 2021, trupa Proconsul vă așteaptă la un minunat concert aniversar #22 ani + TVA – „Timp cu Valoare Adăugată” la Zaga Zaga! Invitat special: Jul Baldovin

Prin acest eveniment aniversar, mult iubita trupă pop-rock și-a propus să povestească, printr-o prezentare inedită, acustică și plină de speranță, că muzica este sigurul antidot, panaceu universal.

Seara va începe la ora 20:00, iar concertul se va desfășura în aer liber, în zona „Vama” (La Camioane) din cadrul Zaga Zaga Sat.


În anii 2000, Proconsul cucerea inimile publicului cu bine-cunoscuta lor melodie „Mi-ai luat inima”, iar piesa „Cerul” – lansată tot în acea perioadă – a fost declarata printre cele mai frumoase cântece compuse vreodată în România. Proconsul este totodată prima trupă românească care a câștigat trofeul „Cerbul de Aur”. Au lansat zeci de single-uri, au avut colaborări de succes și concerte memorabile, toate acestea fiind mărturia „Timpului cu Valoare Adăugată” pentru cei 22 de ani de activitate a trupei. 


Bilete

Biletele se achiziționează exclusiv online: https://bit.ly/proconsul-2021

  • 30 lei – PRESALE
  • 40 lei – începând cu 28 iunie
  • 50 lei – în ziua evenimentului (la fața locului) și doar în limita disponibilității
    *Copiii cu vârsta de până în 10 ani au accesul gratuit.

Prin participarea la acest eveniment, sunteți informat și acceptați să respectați normele și reglementările impuse de Hotărârea nr. 32/2021 privind propunerea adoptării unor măsuri de relaxare în contextul evoluției pandemiei de COVID-19 și completarea Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 28/2021. Aceasta poate fi consultată AICI.

Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm de o seară cu muzică bună și să-i sărbătorim împreună pe membrii trupei Proconsul!

*****

OPEN-AIR MUSIC NIGHTS by Zaga Zaga – o serie de concerte live, ce se desfășoară în aer liber, în zona „Vama” (La Camioane) din cadrul Zaga Zaga Sat.