Skip to main content
VAMA header postponed 2023 scaled 0894a65b

Concertul VAMA se va reprograma

| ,

[Update 19 iunie 2023] Concertul trupei VAMA s-a reprogramat pentru vineri, 14 iulie 2023.

Toți cei care ați achiziționat bilete pentru concertul din 17 iunie aveți de ales una dintre cele două opțiuni:

  • PĂSTAȚI BILETELE – În cazul în care doriți păstrarea biletelor de acces inițiale pentru noua dată, nu trebuie să faceți nimic special. Biletele primite pe email vor fi în continuare valabile.
  • SOLICITAȚI RAMBURSAREA BANILOR – În cazul în care nu mai doriți sau nu mai puteți lua parte la concertul din noua dată, vă rugăm să verificați adresa de email folosită în procesul de achiziție a biletelor. Ați primit pe email informații despre posibilitatea de a anula comanda prin câteva clickuri. Puteți solicita acest lucru până duminică, 25 iunie 2023, ora 23:59. După această dată, orice solicitare de restituire nu va mai putea fi onorată.

[IMPORTANT] Acest mesaj se adresează tuturor celor care au achiziționat bilete la concertul trupei VAMA din 17 iunie 2023 de la Zaga Zaga!

Cu părere de rău, suntem nevoiți să anunțăm că, din motive independente de noi, concertul din această seară nu se va desfășura. O laringită acută, pe un fond viral, îl împiedică pe Tudor Chirilă să poată cânta. 

Ne pare foarte rău de situația neplăcută, am așteptat cu nerăbdare această reîntâlnire și ne doream din suflet să avem parte de un eveniment reușit. Cu siguranță, nu suntem singurii care așteptam să-i (re)vedem pe băieți, să-i ascultăm și să simțim emoția așa cum știu ei cel mai bine să o transmită… prin muzică. Însă iată că apar situații neprevăzute care ne amintesc că în viață foarte puține lucruri pot fi cu adevărat controlate. Și că, până la urmă, sănătatea chiar e unul dintre darurile cele mai de preț pe care le putem avea. Îi dorim lui Tudor recuperare cât mai ușoară și multă, multă sănătate!


Toți cei care au cumpărat bilete la concertul Vama din 17 iunie au posibilitatea fie de a primi banii înapoi integral, fie de a folosi biletele în data la care concertul va fi reprogramat. Vom anunța data exactă săptămâna viitoare. – a se vedea update-ul de mai sus

Pentru returnarea banilor, veți primi pe adresa de email folosită în procesul de achiziție toate informațiile necesare. Returnarea banilor se va face în maxim 30 de zile lucrătoare, în contul din care a fost făcută achiziția biletelor. 


Ne pare rău pentru această situație și sperăm să ne (re)vedem curând la evenimentele pe care le organizăm vara aceasta.

Vă mulțumim pentru înțelegere!
Zaga Zaga Events