Skip to main content
header iris 2023 scaled fe7135f3

Concert IRIS | 22 iulie 2023

| ,

Open-Air Music Nights by Zaga Zaga

Sâmbătă, 22 iulie 2023, vă invităm la concertul IRIS (Cristi Minculescu, Valter și Boro) – Electric. Când aceștia urcă pe scenă, mii de voci pornesc în public la unison, pentru că repertoriul lor este patrimoniu național al rock-ului românesc, coloana sonoră a amintirilor pentru 3 generații de fani.

Seara va începe la ora 20:00, iar concertul se va desfășura în aer liber, în zona „Vama” (La Camioane) din cadrul Zaga Zaga Sat.


Când spui Cristi Minculescu (voce), Valter Popa (chitară) şi Doru Borobeică (bass), ai în față întreaga istorie a rock-ului românesc, ai în față pe trei dintre cei mai iubiți artişti români, fără să aibă nevoie de vreo altă prezentare. Lor li s-a alăturat în 2017, providențial, Mihai Dumitrescu (la tobe). E suficient să auzi Floare de Iris, Strada ta, Baby, Somn bizar și începi deja să fredonezi aceste melodii ce ne-au fost tuturor imn și care vor continua sa fie auzite doar din vocile, corzile și emoțiile celor ce le-au compus.

Cristi Minculescu, Valter și Boro sunt cei care fac ca spiritul “Iris” să existe de peste 40 de ani, iar atunci când urcă pe scenă, mii de voci pornesc în public la unison, pentru că repertoriul lor este patrimoniu național al rock-ului românesc, coloana sonoră a amintirilor pentru 3 generații de fani.

Brandul personal al solistului Cristi Minculescu, salutul ”Bună seara, prieteni!” a devenit, în timp, o emblemă reconoscibilă național.


Bilete

Biletele se achiziționează exclusiv online: https://bilete.zagazaga.ro

  • 40 lei – PRESALE (tarif valabil până duminică, 16 iulie)
  • 50 lei – în săptămâna evenimentului
  • 60 lei – la fața locului
    *Copiii cu vârsta de până în 10 ani au accesul gratuit.
    **Oaspeții cazați în satul de vacanță Zaga Zaga (în perioada concertului), au accesul gratuit. Mai multe detalii veți primi la Recepție, în momentul check-in-ului.

Vă așteptăm cu drag!


*****

OPEN-AIR MUSIC NIGHTS by Zaga Zaga – o serie de concerte live, ce se desfășoară în aer liber, în zona „Vama” (La Camioane) din cadrul Zaga Zaga Sat.

Afis IRIS 2023 zagazaga