Skip to main content
header party proconsul 2023 scaled db0300e9

Party cu Proconsul | 3 iunie 2023

| ,

Open-Air Music Nights by Zaga Zaga

Ne dorim să avem parte de cât mai multe momente speciale în cadrul Vacanței de Ziua Copiluilui și 1 iunie. Cu această ocazie, trupa Proconsul revine la Zaga Zaga pentru un concert – petrecere, care se va desfășura sâmbătă, 3 iunie. Evenimentul va începe la ora 20:00 și se va desfășura în aer liber, în zona Vama („La Camioane”). Ne vom bucura atât de bine-cunoscutele piese Proconsul, dar și de coveruri care ne vor umple sufletul de emoție și ne vor face, poate, chiar să dansăm.


În anii 2000, Proconsul cucerea inimile publicului cu bine-cunoscuta lor melodie „Mi-ai luat inima”, iar piesa „Cerul” – lansată tot în acea perioadă – a fost declarata printre cele mai frumoase cântece compuse vreodată în România. Proconsul este totodată prima trupă românească care a câștigat trofeul „Cerbul de Aur”. Au lansat zeci de single-uri, au avut colaborări de succes și concerte memorabile, toate acestea fiind mărturia celor 24 de ani de activitate a trupei. 


Bilete

Biletele se achiziționează exclusiv online: https://bilete.zagazaga.ro/

  • 25 lei – PRESALE (tarif valabil până duminică, 28 mai)
  • 30 lei – în săptămâna concertului
  • 40 lei – la fața locului 
    *Copiii cu vârsta de până în 10 ani au accesul gratuit (însoțiți de un adult).
    **Oaspeții cazați în satul de vacanță Zaga Zaga (în perioada concertului), au accesul inclus. Mai multe detalii veți primi la Recepție, în momentul check-in-ului.

Vă așteptăm cu mare drag!

*****

OPEN-AIR MUSIC NIGHTS by Zaga Zaga – o serie de concerte live, ce se desfășoară în aer liber, în cadrul Zaga Zaga Sat.

Afis Party Proconsul 2023 zagazaga