Skip to main content

Concert TAXI | 10 iunie 2023

| ,

Open-Air Music Nights by Zaga Zaga

Sâmbătă, 10 iunie 2023, trupa Taxi vine în premieră în satul de vacanță Zaga Zaga. Una dintre cele mai iubite trupe pop rock din România, Taxi s-a reinventat permanent, oferind nu simple concerte, ci adevărate spectacole. Seara va începe la ora 20:00, iar concertul se va desfășura în aer liber, în zona „Vama” (La Camioane) din cadrul Zaga Zaga Sat.


Trupa Taxi vine cu hituri care au bucurat generații, dar și cu piese noi, toate asezonate cu o doză de umor în stilul bine-cunoscut al lui Dan Teodorescu.

Prin cântecele pe care le creează, Dan Teodorescu își exprimă crezurile, emoțiile și varietatea preocupărilor: de la mesaje sociale („Criogenia salvează România”, „Aici sunt banii dumneavoastră”, „Oamenii politici”, „Ca ei”), până la balade cântate de generații întregi („Jumătatea mea”, „Mi-e dor şi doare”, „Stelele care cad”, „Cele două cuvinte” „Supradoză de dor”, „Inima mea de 16 ani”), trecând prin zona inerentelor probleme de cuplu („Karma, zenu’ și feng shuiu’”, „O să-mi las burtă pentru tine”, „Non-stop”).

Fie că e vorba despre viața socială și politică, fie că e vorba despre dragoste, abordarea Taxi este întotdeauna originală, umorul și ironia devenind marca trupei.

Un spectacol nerecomandat minorilor sub 16 ani.


Bilete

Biletele se achiziționează exclusiv online: https://bilete.zagazaga.ro

  • 40 lei – PRESALE (tarif valabil până duminică, 4 iunie)
  • 50 lei – în săptămâna evenimentului
  • 60 lei – la fața locului
    **Oaspeții cazați în satul de vacanță Zaga Zaga (în perioada concertului), au accesul inclus. Mai multe detalii veți primi la Recepție, în momentul check-in-ului.

Vă așteptăm cu mare drag!

*****

OPEN-AIR MUSIC NIGHTS by Zaga Zaga – o serie de concerte live, ce se desfășoară în aer liber, în cadrul Zaga Zaga Sat.