Skip to main content

Noutate sezon 2024: Pachet Demipensiune

|

Dragi oaspeți,

Suntem entuziasmați să vă anunțăm că vara aceasta, pentru sejururile din perioada 21 iunie – 31 august 2024, puteți opta pentru o ședere de tip demipensiune (cu mic dejun și prânz incluse).

Pachetul Demipensiune include:

  • cazarea cu mic dejun
  • prânzul (tip bufet suedez, servit în intervalul 13:00 – 16:00)
  • accesul la piscină
  • pescuitul sportiv în regim Catch & Release (doar pentru unitățile cu ieșire la apă – conform regulamentului)
  • taxa locală
  • gratuit: copiii sub 4 ani
Important

*Prima zi a șederii începe cu prânzul, care se servește în intervalul 13:00 – 16:00, înainte de ora oficială de check-in (16:00).
*Accesul în zona de bufet (atât pentru prânz, cât și pentru micul dejun) se face în baza brățării de oaspete cazat care se ridică de la Recepție.
*Bufetul de tip suedez de la prânz include (fără a fi însă limitat la): salad bar, ciorbe, preparate din porc/pui, pește (păstrăv), fructe de mare, garnituri, deserturi și fructe.

Pentru informații complete privind oferta, disponibilitate în timp real, tarife și rezervări, vă invităm să accesați platforma noastră online.


De interes

Oaspeții care au deja rezervări standard (doar cu mic dejun) pentru perioada 21 iunie – 31 august 2024, au posibilitatea de a solicita un upgrade pentru pachetul demipensiune (și cu prânzul inclus). Ne dorim astfel să vă oferim o experiență de vacanță și mai relaxantă și lipsită de griji.

În acest sens, vă rugăm să transmiteți solicitarea pe email la rezervari@zagazaga.ro, specificând numele titularului, numărul (ID-ul) rezervării și perioada rezervată. Colegii noștri vor reveni cu mai multe detalii despre costurile suplimentare și disponibilitatea upgrade-ului în cel mai scurt timp posibil. Vă mulțumim!


Vă așteptam cu mare drag!


Foto: OMNIvision