Skip to main content

Zaga Zaga Orchestra – invitație

| , ,

Concert în premieră în satul de vacanță Zaga Zaga

Vineri, 9 septembrie, în cadrul Festivalului de Teatru Tânăr „Ora de Teatru”, vă invităm să vă lăsați purtați de acorduri speciale și să vă bucurați, în premieră, de un minunat concert Zaga Zaga Orchestra! Acesta se va derula în aer liber în zona Vama – „La Camioane” din satul de vacanță Zaga Zaga.

Există multe experiențe care, oricât am încerca, ne e greu să le explicăm sau să le transpunem în cuvinte. Adesea, acestea devin emoție pură și, dacă avem răbdarea și deschiderea spre a le simți, îndrăznim să credem că am pătruns puțin din taina vieții. La fel ca viața, și unele locuri au taina lor…

Zaga Zaga Orchestra s-a născut din dorința de a transmite, într-o manieră aparte, din energia locului și de a oferi o experiență plină de emoție și vibrație celor care apreciază. O combinație de muzică clasică, jazz, pop, cu influențe folclorice – toate acestea contribuie la scrierea poveștii Zaga Zaga. 

INTRAREA LIBERĂ pe bază de rezervare online: bilete.zagazaga.ro/

Vă așteptăm cu drag!

*****

OPEN-AIR MUSIC NIGHTS by Zaga Zaga – o serie de concerte live, ce se desfășoară în aer liber, în zona „Vama” (La Camioane) din cadrul Zaga Zaga Sat.