Skip to main content

Mulțumim că ne-ați fost alături în 2021! 

|

Dorim să vă mulțumim că ați fost alături de noi în 2021! 💙

Mulțumim tuturor celor care au ales să ne fie oaspeți, mulțumim celor care ne-au vizitat satul de vacanță sau au servit masa la Cherhana, celor care s-au bucurat de zilele cu soare la piscină, mulțumim celor care au participat la concertele și evenimentele pe care le-am organizat, mulțumim urmăritorilor noștri din Social Media (Facebook, Instagram, YouTube) și, bineînțeles, mulțumim tuturor abonaților la newsletter!

Datorită vouă povestea Zaga Zaga merge mai departe!

Pentru Zaga Zaga, anul 2021 a fost unul extrem de plin, frumos și provocator! Am muncit enorm și suntem recunoscători pentru tot ceea ce am realizat, pentru lucrurile noi pe care le-am învățat, pentru modul în care ne-am dezvoltat, pentru oaspeții pe care i-am avut și pentru modul în care am evoluat ca echipă.


În continuare, vă invităm să ne amintim principalele momente care au marcat anul 2021 în satul de vacanță Zaga Zaga (nu neapărat în această ordine):

Rezervări online

Am implementat platforma proprie de rezervări online booking.zagazaga.ro. Disponibilitate și tarife în timp real, plus rezervările se pot efectua inclusiv folosind voucherele de vacanță electronice (de tip card – Sodexo, Edenred și UP România).

Noi unități de cazare

În sezonul 2021, am inaugurat 36 de unități de cazare noi:

  • Bungalourile Vama
  • Visul Pescarului
  • Casele în copac
  • Casele cu ciubăr
  • Casa de pe insulă
Informații utile despre experiența de navigare în turul virtual

Proiecte speciale

Am dezvoltat parteneriate și proiecte speciale. Dintre acestea, amintim:

Activități din Tabăra JOY by Zaga Zaga, vară 2021

Concerte & evenimente

Am organizat evenimente și concerte extraordinare:

Vlog realizat de Anamaria Gudu – Your Dream Visits – pe parcursul concertului Vama de la Zaga Zaga din 10 iulie 2021.
Aftermovie – Concert Vama @ Zaga Zaga | 10 iulie 2021
Aftermovie – Concert Smiley & after-party Sasha Lopez @ Zaga Zaga | 24 iulie 2021

Petreceri private

Am extins și totodată delimitat zona de la Hambar pentru a avea evenimente memorabile în aer liber, într-un cadru de poveste. Mulțumim tuturor celor care au ales petrecerile la Hambar pentru nunți, botezuri sau aniversări în 2021.

Pentru 2022, pregătim un concept unic și experiențe autentice pentru evenimentele și petrecerile private de la Zaga Zaga!

Produse și specialități pescărești

Ferma piscicolă proprie reprezintă sursa exclusivă în materie de păstrăv, sturion și icre negre. În 2021, am investit și am dezvoltat secția de procesare, mărind astfel capacitatea de producție pentru zacuscă din păstrăv sau sturion și alte preparate afumate și marinate pe bază de pește. Produse extrem de apreciate de toți cei care ne-au vizitat!


Gânduri la început de 2022

Pentru 2022, vă dorim în primul rând multă sănătate. Anul nou să ne aducă fiecăruia exact ceea ce ne dorim sau avem nevoie! Vă încurajăm să vă bucurați cât mai mult de prezența celor dragi, să aveți parte de experiențe speciale și să fiți recunoscători pentru tot ceea ce vă oferă viața bun și frumos!

În ceea ce ne privește, tot ce vă putem spune în acest moment e că muncim și pregătim experiențe și evenimente deosebite pentru oaspeții noștri și pentru toți cei care iubesc Zaga Zaga!

Vă invităm să rămâneți aproape de noi pentru că vom anunța fiecare noutate la momentul respectiv.

Gânduri bune!