Skip to main content

Insula Fest | 10 – 12 iunie 2022

| ,

În perioada 10 – 12 iunie 2022, vă invităm în satul de vacanță Zaga Zaga să luați parte la cea de-a patra ediție a Festivalului Insula. Fiecare zi de festival aduce artiști de top pe scenă și multă vibrație în aer, elemente ce promit o atmosferă plină de energie bună și distracție garantată!

Line-up–ul festivalului pentru cele trei zile:

Vineri, 10 iunie:

  • B.U.G. Mafia, Nane, Spike, El Nino, Miru, Marsh Crew, Dj Charaa, MC Ion Mihăiță, Dj Spz

Sâmbătă, 11 iunie:

  • Smiley, The Motans, Manuel Riva, Andre Rizo, DJ Dark, Chriss Hype, Andra Sun & Band, Roberta Chicoș & Band, Dj Lupu Alexandru

Duminică, 12 iunie:

  • CULESE DIN CARTER SHOWCASE (Subcarpați, Cred că sunt Extraterestru, Basska, Argatu’ & Moș Martin), Tony Baboon & Band, Dj Gharaa, MC Ion Mihăiță, Dj Spz

„Insula Fest nu este un simplu festival de muzică, ci o experiență unică într-o locație inedită. Și în acest an, am selectat atent artiștii, locația și set-up-ul în așa fel încât să ne asigurăm că ducem totul la superlativ. Am pregătit experiențe unice, iar pe lângă line-up-ul de excepție, cu nume sonore ale muzicii românești, o surpriză este locația. Festivalierii sunt așteptați în acest an cu plimbări cu balonul cu aer cald, aventura park, scenă de Stand Up Comedy și multe altele, la Zaga Zaga” – Andrei Petică, General Manager Insula Fest.


Bilete & abonamente

Pe site-ul Insula Fest puteți achiziționa bilete de o zi sau abonamente, inclusiv locuri de campare – dacă vă doriți această experiență.

[Important] Abonamentele achiziționate pentru ediția de anul trecut sunt valabile.


Pachet cazare & acces Insula Fest 2022

Cei care doresc să rămână în inima festivalului și să petreacă din plin cele trei zile pot alege să se și cazeze în satul de vacanță Zaga Zaga. Pentru disponibilitate, tarife și rezervări, vă invităm să accesați platforma noastră de rezervări.


Insula Fest va asigura pe perioada festivalului transportul gratuit din și înspre Focșani și Tecuci. Pe site-ul festivalului se găsesc toate informațiile privind transportul. 

Vă așteptăm cu drag!