Skip to main content

Concert Emeric Imre | 1 mai 2024

| ,

Miercuri, 1 mai, vă dăm întâlnire în satul de vacanță Zaga Zaga să ne bucurăm împreună de o atmosferă de sărbătoare! Emeric Imre – „Nebunul Alb” al folkului românesc – revine la Zaga Zaga pentru a ne încânta cu muzica sa, acompaniat de Jimi El Laco și Marius Roje.

Programul serii va începe la ora 17:30, iar concertul se va desfășura în aer liber, în zona „Vama” (La Camioane) din cadrul Zaga Zaga Sat.

Bilete

Biletele se achiziționează în avans, exclusiv online: https://bilete.zagazaga.ro

  • 30 lei – acces general
    *Copiii cu vârsta de până în 10 ani au accesul gratuit.

  • 40 lei – în ziua evenimentului, la intrare.
  • Oaspeții cazați în acea perioadă beneficiază de acces gratuit.

Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm de o zi specială și de o seară cu muzică bună!


Despre artiști

Emeric Imre este unul dintre cei mai populari artiști ai muzicii folk. S-a lansat în urmă cu peste trei decenii în cadrul Cenaclului Flacăra și de atunci este cunoscut ca „Nebunul Alb” al folkului românesc. Artistul are la activ patru albume: „Nebunul Alb” (2006), „Târziu” (2012), „Iarna mea cu ochii mari” (2014) și „Jocul vieții” (2018). 

Jimi Laco este unul din cei mai apreciați instrumentiști din România. Din 1994 până în prezent, a cântat împreună cu trupa sa, Nightlosers, pe marile scene din întreaga Europa la chitară, vioară, bouzouki și nu numai. Are, de asemenea, colaborări cu Orient Expres, Adrian Berinde, Emeric Imre și alți artiști și trupe din țară. 

Mihai Roje este un pianist cu o vastă experiență în diferite trupe și proiecte muzicale – de la jazz până la rock clasic & metal. Pe lângă proiectele personale, artistul a compus și orchestrat alături de artiști cunoscuți precum: Emeric Imre, Mircea Baniciu, Vasile Șeicaru, Florin Chilian, Răzvan Krivach, Magda Pușcaș, Tatiana Stepa, Emilian Onciu, Vali Moldovan, trupele Seven și Slut.

*****

OPEN-AIR MUSIC NIGHTS by Zaga Zaga – o serie de concerte live, ce se desfășoară în aer liber, în zona „Vama” (La Camioane) din cadrul Zaga Zaga Sat.